![[Obrazek: 2778281344_2.jpg]](http://auto.img.v4.skyrock.net/2328/37422328/pics/2778281344_2.jpg)
Autor: Mizukami Shin
Tytuł: Aigan Shounen
Inne: The Boy-Toy, The Playmate Boy
Wydawca: Magazine Magazine
Ilość tomów: 1
Gatunek: dramat, horror, tragedia, yaoi
Opis: Pewnego razu Seiji spotyka na swojej drodze tajemniczego przybysza, który wyzwala w nim nieznane jak dotąd uczucia... Tym kimś okazuje się być Baron Kuroba, pan rezydencji umieszczonej pośrodku lasu. W wiosce chodzi pogłoska, że służący z tego domu stają się ofiarami wampira, a ich ciała porzucane są w pobliskim lesie. Tak się składa, że Seiji zostaje sprzedany baronowi i ma zostać jego sługą. Niedługo później chłopak dowiaduje się na czym ta 'służba' polega... Baron widzi w nim jedynie psa, który musi zostać poddany ciężkiej dyscyplinie. Co ma zrobić Seiji aby baron, w którym skrycie się podkochuje, uwierzył w miłość i odwzajemnił jego uczucia? Czy miłość Seiji'ego przetrwa tak trudną próbę?
Moja opinia: Po przeczytaniu tej mangi w głowie miałam tylko jedną myśl: PIĘKNA. Kreska jest cudna (bardziej mi przypomina koreańską, niż japońską), nie mogłam oczu oderwać. Jest mroczna i ma w sobie coś, co człowieka przyciąga (?), pochłania(?). Jeju, nie wiem jak to ubrać w słowa... Jest dużo ostrych scen, a także takie, które powodują potok łez. Jestem zauroczona tym tytułem i bardzo bym go chciała mieć w polskiej wersji.